Søg
Close this search box.
Edit Content
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.

Åbningstider

Forældrekursus

Forældrekursus refleksterapi – Børn med særlige behov

I har som forældre / pårørende mulighed for selv at lære refleksterapi som hjemmetræningsmetode og derigennem selv behandle dit barn.

Jeg tilbyder kursus til dig som forældre der har barn med særlige behov eller specielle udfordringer

Det er en behagelig behandlingsmetode både for den der giver og den der modtager. Alle kan lære at udføre Refleksterapien på deres barn.

KURSET OMFATTER:

1: Telefonisk forsamtale med fokus på en detaljeret viden og indsigt i barnets og familiens situation og udfordringer indtil nu.

2: Særskilt forundersøgelse af dit barn inden kurset, så den korrekte handleplan kan etableres. Det skal opleves som hyggeligt, når du kommer med dit barn, derfor ingen snak om de udfordringer der er – kun hygge og forventningsglæde.

3: Endagskursus lørdag el.søndag kl. 9-16 . Kurset foregår uden barnet. Grundigt og let tilgængeligt kursus- og dokumentationsmateriale udleveres på kursusdagen. Forældre / pårørende lærer at udføre behandlingen og får en udførlig handleplan efter kurset.

4: Forældre / pårørende lærer at udføre ansigtsrefleksterapi og bliver sikre på at kunne udføre handleplanen efter kursusdagene. Alle kan lære at udføre Ansigtsrefleksterapi på deres barn.

5: Familien følges det kommende halve år, hvor handleplanen justeres op til to gange alt efter behov. I forløbet vil der altid være mulighed for at ringe eller skrive til mig og få målrettet rådgivning samt supervision om udviklingen.

Pris:

Forsamtale og forundersøgelse kr. 850,-

Kursuspakken og opfølgning i et halvt år kr. 8.900,-

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger spørgsmål.