Søg
Close this search box.
Edit Content
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.

Åbningstider

Mental sundhed

Har du spørgsmål?

Har du opfølgende spørgsmål eller blot behov for en snak, så kontakt mig endelig til en uforpligtende samtale.

Den mentale sundhed er meget udfordret i det danske samfund og tendensen er fortsat stigende – Hvad kan du gøre i dag for at forebygge psykiske udfordringer og passe på dig selv eller dit barn?

Mange oplever psykiske udfordringer tæt inde på livet i dagligdagen som f.eks. angst, stress og depression. Nogen opdager det ikke før, at det mærkes fysisk på kroppen, hvor den tydeligt siger fra f.eks. uforklarlige smerter som ikke er opstået af en fysisk skade.

Ud fra mine mange års erfaringer indenfor psykiatrien samt mit selvstændige virke, kan jeg netop tilbyde behandlinger til alle aldersgrupper som hjælper på både fysiske og psykiske ubalancer.

Mine behandlinger er både forebyggende og behandlende, som giver en rolig og meditativ tilstand, hvilket fremkalder en indre ro i hele nervesystemet. Netop denne tilstand er nødvendigt for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner samt traumer der er lagret i både bevidstheden og underbevidsthed. Her reguleres kroppens- og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som f.eks. kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffes, skabes der ro i hjerne, sind og krop. Præcis det, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.

Jeg har personligt selv været ramt af stress – Dette startede med, at jeg oplevede uforklarlige smerter i ryggen, som blev undersøgt ved lægen og der var ingen fysisk skade. Igennem samtalerne med lægen og min egen selvrefleksion blev jeg bekræftet i, at jeg var ramt af stress.

Når jeg ser tilbage på forløbet, var jeg efterfølgende godt klar over, at jeg var stresset og havde kørt mig selv for hårdt, men jeg lyttede ikke til signalerne og derfor kom det til udtryk fysisk. Den læring har jeg draget nytte af siden og bl.a. derfor har jeg valgt at uddanne mig som refleksterapeut, så jeg har en bedre forståelse for kroppens og sindets tilstand samt kan hjælpe dig el. dit barn i lignende situation.

Del