Søg
Close this search box.
Edit Content
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.

Åbningstider

Ny uddannelse

Har du spørgsmål?

Har du opfølgende spørgsmål eller blot behov for en snak, så kontakt mig endelig til en uforpligtende samtale.

Jeg er startet på en ny uddannelse: `Kost- og hormonvejlederuddannelse´ ved Lene Hansson, da jeg selv ønsker en sundere livsstil samt viden omkring kroppens funktioner.
Jeg er nysgerrig på, at vi igennem kosten kan opnå et bedre liv både fysisk og psykisk, sygdomsforebygge samt helbrede ens nuværende tilstand.
Jeg kan allerede nu mærke, at denne uddannelse bliver en personlig rejse, men bestemt også har stor betydning for mit professionelle virke som behandler – Det jeg lærer og selv erfarer igennem uddannelsen, ønsker jeg at give ud af til andre.
Da jeg første gang stiftende bekendtskab med Lene Hanssons uddannelse, var jeg med til et webinar, hvor jeg blev fanget af den holistiske tilgang og den store videnserfaring hun har, som harmonerer med mit faglige- og personlige virke som behandler.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at denne uddannelse opkvalificerer mig og jeg er blevet meget mere bevidst om, hvor stor betydning kosten har for ens helbred. Jeg har opnået både faglige og personlige redskaber, som jeg kan anvende til at hjælpe andre i lignende situation som jeg selv.

Jeg har i mange år ønsket at uddanne mig til kostvejleder, men jeg har tænkt, at jeg ikke kunne være kostvejleder, når jeg var overvægtig og at mine tanker gik på, at jeg da ikke kunne vejlede andre omkring en sund livsstil. Dog tænker jeg også, at erfaring på egen krop og sind igennem sådan et forløb gør, at jeg har en større forståelse for, hvad andre går igennem samt ser disse udfordringer på en anden måde og ved hvilket betydning det har for ens livskvalitet samt helbred i dagligdagen.

Jeg har tidligere haft en meget sund livsstil og dyrker meget sport. Efterfølgende oplevede jeg modgang i livet som f.eks. skilsmisse og stress. Dette har resulterede i, at jeg i lange perioder ikke har haft energi og overskud til at leve det sunde liv. Jeg levede i et hamsterhjul med at passe mit arbejde, tage vare for mit barn og de andre udfordringer der nu mødte mig på min vej. Jeg var konstant træt og havde manglende energi og overskud, hvor jeg søgte søde sager og den usunde livsstil. Jeg blev hurtigere irritabel, frustreret og havde humorsvingninger.
Der var mere fokus på præstationer og at være der for andre end at passe på mig selv, hvilket også til sidst resulterede i, at jeg gik ned med stress – Dette var et wake up call for mig, hvor jeg overvejede min fremtidige karriere.
Jeg har længe haft en personlig interesse for den alternative verden og i denne periode af mit liv blev jeg mere bevidst om, at dette skulle være min levevej på sigt som var skridtet til, at jeg blev behandler.

Jeg er her nu, hvor jeg gerne vil have en sundere livsstil og generelt mere energi og overskud i mit liv. Her har jeg gået på opdagelse og undersøgte hvilken uddannelse der var den rette for mig at tage.
Jeg er nu klar til at investere i mig selv, for jeg ved, hvad det gør ved min krop og mit sind samt mit humør, når jeg vælger den sunde livsstil til.
Jeg er kommet i overgangsalderen og jeg kan godt mærke, at skavankerne i kroppen begynder at sætte sig. Nu vil jeg gerne leve et sundt langt liv.

Jeg har nu været i gang på uddannelsen i blot 4 uger, hvor jeg har levet den sunde livsstil og jeg har på kort tid opnået mere energi og overskud i hverdagen, bedre søvn og mentalt mere klar.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe og inspirer andre til at leve et liv de elsker, for jeg ved nu, at det kan lade sig gøre – Lad mig vise dig vejen!

Del