Søg
Close this search box.
Edit Content
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.

Åbningstider

Velvære i en kold og mørk tid

Har du spørgsmål?

Har du opfølgende spørgsmål eller blot behov for en snak, så kontakt mig endelig til en uforpligtende samtale.

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, den mørke og kolde tid banker på døren. Her oplever nogen en form for vinterdepression, smerter i kroppen samt kolde og ømme muskler – Derfor er det nu tid til ekstra selvforkælelse og velvære

En behandling der kunne være behjælpelig på dette er Infrarød saunatæppe, som giver muskelafspænding og velvære i hele kroppen samt forøgelse af endorfiner der er med til at nedsætte stressniveauet. Ved infrarødsauna opleves der en dyb varme samt udrensning af kroppen, som fremmer et bedre stofskifte, da affaldsstoffer svedes ud.

Oplever du manglende energi, svækket immunforsvar, muskelsmerter, ledsmerter ved f.eks. gigt og fibromyalgi, inflammation, dårlig blodcirkulation, søvnbesvær samt ømme muskler og led kan en behandling med infrarød saunatæppe været løsningen for dig.
Saunatæppet kan også anvendes for at skabe indre ro, nærvær og tryghed. Personligt anvender jeg selv saunatæppet til netop dette. Det øger min velvære og jeg anvender det ofte efter en lang arbejdsdag som afkobling. Jeg finder det vigtigt, at jeg selv som behandler prioriterer mig selv for at have energi og overskud til en ny dag.

”Man kan ikke hjælpe andre, før man har hjulpet sig selv”.

Del